۲ خطر احتمالی در یادگیری

دو خطر احتمالی در یادگیری- آکادمیک nlp
۵/۵ - (۶ امتیاز)

هنگامی که شما در حال یادگیری مهارتها یا رفتارهای جدید هستید، به دو خطر احتمالی باید توجه کنید:

۱- منطقه اضطراب

زمانی که کاملا گیر افتاده اید و نمی دانید حالا باید چه کاری انجام دهید، ممکن است احساس اضطراب یا درماندگی کنید. شما در “منطقه اضطراب” قرار دارید. در این منطقه میزان سختی ای که برای آن یادگیری وجود دارد، بیشتر از منابعی که در اختیار دارید به نظر می رسد.

متوقف شوید!

از لحاظ ذهنی یک گام به عقب باز گردید. نفس عمیقی بکشید و فکر کنید که پس از آن می خواهید چه کاری انجام دهید. به چه منابعی نیاز دارید؟ اطلاعات بیشتر؟ کسی که از او سوال کنید؟ یک استراحت کامل و …

۲- منطقه بطالت

زمانی که یادگیری بسیار آسان به نظر می رسد و شما به راحتی می توانید آن کار را انجام دهید، ذهن به اندازه کافی به کار گرفته نمی شود. در این حالت ممکن است احساس کسالت یا بیکاری کنید. شما در “منطقه بطالت” قرار گرفته اید. در اینجا منابعی که در اختیار دارید، بسیار بیشتر از دشواری در نظر گرفته شده برای آن کار به نظر می رسد.

 

متوقف شوید!

از لحاظ ذهنی یک گام به عقب بازگردید. نفس عمیق بکشید و سپس تصمیم بگیرید که چه کاری انجام دهید. شاید بتوانید برای خودتان اهداف بزرگتری ایجاد کنید که ذهن شما را بیشتر به کار گیرد. شاید به یک زنگ تفریح احتیاج داشته باشید یا شاید اصلا نیاز ندارید که آن مهارت را یاد بگیرید.

احساس کسالت در یادگیری

منطقه یادگیری هنگامی است که دشواری تصور شده برای آن کار، با منابع تصور شده ما همخوانی دارد.

منطقه اضطراب هنگامی است که سختی تصور شده کار، بسیار بیشتر از منابع تصور شده ماست.

منطقه بطالت هنگامی است که منابع تصور شده ما بسیار بیشتر از دشواری تصور شده آن کار است.

 

از دیدگاه NLP مهمترین چیزی که در هنگام یادگیری باید از آن آگاه باشید، حالت روحی شماست. زمانی که احساس هوشیاری می کنید و می توانید خود را به گونه ای مدیریت کنید که از منطقه اضطراب و منطقه بطالت دوری کنید، آن گاه یادگیری ثمربخش و لذت بخش خواهد بود.

 

برای آشنایی با سطوح یادگیری، به فایل صوتی زیر گوش دهید.

 

برگرفته از کتاب کار NLP دریافت PDF کل کتاب

نویسنده: مهدی عرب زاده مدرس nlp
منبع: آکادمیک NLP

 

3 دیدگاه برای “۲ خطر احتمالی در یادگیری

  1. مهدیه شجاعی گفته:

    عالی بود. مرسی. شروع کردم به نوشتن نکاتی که در فایل آموزشی گفتید و دارم مراحل رو با تمرین میرم جلو. مطمئنم که اینطوری حافظه خودمو هم تقویت میکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *